THIS VIDEO IS FROM WHEN I WAS THERE AT THE OPRY DURING SPRING BREAK IN MARCH

THIS VIDEO IS FROM WHEN I WAS THERE AT THE OPRY DURING SPRING BREAK IN MARCH, IM SO EXCITED TO HAVE FOUND THIS VIDEO TO SHARE WITH ALL OF YOU!

Brandon,Ms Is Proud Of Skylar Laine!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sunday, December 25, 2011

CHRISTMAS 2011 WITH THE LITTON FAMILY SO FAR

CHRISTMAS 2011 WITH THE LITTON FAMILY SO FAR

THE LOOK ON LONDON'S FACE WHEN SHE SAW HER PRINCESS SCOOTER...... PRICELESS!!!!!!

ALL THE LITTLE ONES LOVED EVERYTHING THEY GOT!!!!!


MY MOM ABSOLUTELY LOVED HER NEW TV FOR THE LIVING ROOM FROM BRIAN & I, SHE WAS IN COMPLETE SHOCK!!!!!! OH AND BROOKS MOM SENT THE RED FLOWERS



SO FAR I'VE GOTTEN A LOT OF WHAT I ASK FOR, BUT I STILL HAVE ANOTHER DAY OF OPENING PRESENTS WITH MY MEMAW TOMORROW EVENING AND THEN I HAVE TO OPEN WITH MY DAD LATE TOMORROW NIGHT- EVENING OF CHRISTMAS DAY.

lets see... I got..... A Purse Hanger, A Cross, A Purse, $50.00 lane bryant gift card, money, music box with a T on it, Ryman Auditorium music box, Mary Kay Make Up, Around The Opry Table CookBook, Browning Pink & Camo jacket, A Black Denim Jacket, A Cross on a block of wood, Itunes Gift Card, Taylor Swift Blanket, Photo Box, A Purse Size Calendar Planner, Bracelet


THE RYMAN AUDITORIUM MUSIC BOX IS A VERY VERY VERY VERY VERY OLD ANTIQUE MUSIC BOX AND THE MUSIC STILL SOUNDS GREAT AND IT PLAYS THE TENNESSEE WALTZ. I FOUND IT ONLINE AT EBAY. NOT SURE HOW FAR BACK IT DATES. WHEN I SAW IT... I HAD TO HAVE IT!!!! I LOVE STUFF LIKE THAT.  







































STAY TUNED FOR MORE PHOTOS TO COME AFTER CHRISTMAS DAY!!!!!!!!!
 

No comments: